futbol turnuvasi
06.04.2010

?

Atılım Üniversitesi 1.Personel Salon Futbol turnuvası heyecanlı ve çekişmeli müsabakalarla devam ediyor.

Atılım Üniversitesi 1.Personel Salon Futbol turnuvası  nın 4. Müsabakası da oynandı.

7 Nisan 2010 Çarşamba günü oynanan ve Erkan Sönmeziç  Mustafa Kömürcü ikilisinin yönettiği, Bilgi İşlem Spor- Hazırlık Okulu arasındaki  mücadeleyi Bilgi İşlem Spor 15 – 8 kazandı.

Turnuva 9 Nisan 2010 Cuma günü 18.30 da oynanacak olan Yapı Spor – Azn Spor müsabakasıyla devam edecek.

Tertip komitesi

--------------------------------

Şenol Şener ve Osman Özer'in yönettiği turnuvanın 2. Müsabakasında Mütevelli Spor - Hazırlık Okulu Futbol Takımı’ nı 21-9 yenmeyi başardı.

5 nisan 2010 Pazartesi günü oynanan ve Erkan Sönmeziç  Mustafa Kömürcü ikilisinin yönettiği, Azn Spor-Mühendislik Spor arasındaki çok çekişmeli  mücadelede takımlar  9-9 berabere kaldılar.

Tertip Komitesi