Trabzon Eğitim Fuarı
08.04.2010

Boyut Fuarcılık tarafından düzenlenen Trabzon Educaturk Eğitim Fuarı 1-2 Nisan 2010 tarihlerinde Trabzon Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuarı başta Trabzon olmak üzere Rize, Giresun ve Artvin ve çevre illerdeki dershane ve okullardan yaklaşık üç bin kişi ziyaret etti. Fuar Trabzon’da yapılan ilk eğitim fuarı olması dolayısıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Standımızı ziyaret eden öğrencilere Üniversitemiz fakülte ve bölümleri ile sosyal olanakları hakkında bilgiler verildi.

Fuar kapsamında, bölgenin önemli kurumlarından Gazi Anadolu Lisesi, Sınav Dergisi Dershanesi ve Trabzon Yılmaz Dershanesi ziyaret edilerek Sosyal Bilimler alanında sunumlar gerçekleştirildi. Halkla İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Poyraz Gürson tarafından Geleceğin Meslekleri Sosyal Bilimler konulu sunum aktarılırken Hazırlık Okulu Okutmanı Celal Aktaş tarafından dil eğitimi konusunda bilgilendirme yapıldı.