Turizm İşletmeciliği Öğrencileri Gurmeleri Ağırladı
13.05.2010

Bu sene 5. düzenlenen Chef 8 Gurme Gecesi, 08 Mayıs gecesi Sheraton Hotel & Convention Center Ankara’da  gerçekleştirildi. Sekiz ayrı mutfakta, sekiz ayrı ekip tarafından yapılan sekiz farklı yemek, en orjinal şekilde seçkin davetlilere sunuldu.  Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı Başkent Aşçılar ve Turizm Birliği Derneği’nin ev sahibi olduğu geceye tüm Türkiye’den Federasyona bağlı dernekler büyük destek verdi.  Turizm sektörünün önde gelen temsilcileriyle biraraya gelen öğrenciler açısından Chef 8 Gurme Gecesi’nde eşsiz bir deneyim fırsatı sundu.
Farklı mönülerin servis edildiği gecede, misafirler takımların yaptıkları yemekleri salona kurulan açık mutfaklarda görme şansı buldu.  Atılım Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin hem mutfak takımı oluşturarak hem de serviste çalışarak katıldıkları bu çok özel gurme gecesine Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Yalçın Zaim, Rektör Abdürrahim Özgenoğlu, Mütevelli Heyet Üyesi Zerlin Zaim de katılarak öğrencilere destek verdi.
Chef 8 gala gecesi ise çok özel bir organizasyonla 09 Mayıs Pazar akşamı gerçekleştirildi. TAFED Başkanı ve Sheraton Hotel Executive Chefi olan, aynı zamanda üniversitemizin “Mutfak Atölyesi”nde dersler veren Zeki Açıköz’ün organizasyona destek verenlere teşekkür konuşmasıyla başlayan gecede, öğrencilerimiz serfitika, madalya ve kupalarını  aldı.