Yaz Bilim Parkı 2010’u Geride Bıraktık
30.06.2010

Onlar zoru başarırız imkansız zaman alır sloganıyla yola çıktılar...

Eğlence ve bilim her ne kadar yan yana gelemeyecek iki kelime gibi görünse de Atılım Üniversitesi’nde Yrd.Doç.Dr. Hacer Erar önderliğinde, TÜBİTAK Bilim ve Toplum Projesiyle kurulan Eğlenceli Bilim Merkezi’nde; düşünme, algılama, mantık yürütme, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, çevreye ve değişen koşullara uyum gösterebilen, sanata, araştırma-geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın ve beceri düzeyi yüksek insan gücünün yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla anaokulu, ilköğretim okulu, lise, üniversite öğrencileri ve on sekiz yaş üstü yetişkinler için düzenlenen aktiviteler tüm hızıyla devam ediyor.

21–25 Haziran 2010 tarihleri arasında Atılım Üniversitesi Eğlenceli Bilim Merkezi’nde düzenlenen Yaz Bilim Parkı 2010’da; Eğlenceli Bilim Atölyesi , Ebru Atölyesi, Kiriş Köprü Tasarım Atölyesi ve Çikolata Atölyesi’nde çalışmalara katılan anaokulu  öğrencileri, ilköğretim öğrencileri ve henüz mezun olmuş ilköğretim okulu öğrencileri üretimde bulunmanın keyfini yaşarken eğlenceye de doydular.