Gazeteci Yazar Cüneyt Ülsever Atılım Üniversitesi’ndeydi
28.10.2010

Gazeteci yazar Dr. Cüneyt Ülsever27 Ekim 2010, Çarşamba günü saat 13.30’da Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda "21.Yüzyıl’ın İnsanı" konulu konferans verdi.

Dr. Cüneyt Ülsever "İnsana yatırımın en önemli ayağı onu eğitmek. İnsana insan gibi davranmak doğal politika haline gelmek zorunda. İnsana insan gibi davranmanın çok genel adı onu motive etmek." diyerek 21. Yüzyılda insanının ruhunun, felsefesinin ve amacının analizini yaptı.

“Küreselleşen dünyada ülkeler arası ve insanlar arası rekabet günden güne artıyor” diyen Ülsever, rekabet ortamında farklılık yaratmanın önemine değinerek, başarılı olmak için tek başına üniversite eğitiminin yeterli olmayacağını, ilk önce sosyal olmanın gerekliliğini savundu.