Türkiye' de Psikolog Olmak: Lisans Eğitimi ve Sonrası
04.11.2010

Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nün düzenlediği, Türk Psikologlar Derneği Genel Başkanı Psikolog Dr. Nedret Öztan’ın verdiği ''Türkiye' de Psikolog Olmak Lisans Eğitimi ve Sonrası'' konulu konferans  02 Kasım 2010 Salı günü saat 14.00’te İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dr. Nedret Öztan, psikoloji bölümlerindeki eğitim, psikologların mesleki yeterliklerini sağlayan koşullar ile Türkiye’deki mesleki uygulamalar hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Büyük çoğunluğunu üniversitemiz Psikoloji Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu dinleyicilerin ilgi ve katılım düzeyinin yüksek olduğu gözlendi. Dr. Nedret Öztan’a konferansı gerçekleştirmesinin yanında Türkiye’de psikologların mesleki konumlarının iyileştirilmesinde uzun yıllardır sürdürmekte olduğu özverili çalışmaları için teşekkürlerimizi sunuyoruz.