Gölbaşı Anadolu Lisesi Öğrencileri Atılım Üniversitesi’ndeydi
05.11.2010

Gölbaşı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 135 12. sınıf öğrencisi, 3 Kasım 2010 Çarşamba günü Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’nda Atılım Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, açılış konuşmasını yaptığı organizasyonda Atılım Üniversitesi’ndeki fakülteler, bölümler, laboratuvarlar, akademisyenler, araştırma merkezleri ve istihdam oranları gibi bilgileri öğrencilerle paylaşarak hayatlarının zorlu virajında başarıyı yakalamak için meslek seçiminin önemine değindi ve kaliteli eğitim yaparak mükemmelliyet kültürü yaratmak misyonu ile ülkemiz yükseköğrenim kurumları arasında saygın yerini koruyan Atılım Üniversitesi’nde Mekatronik Mühendisliği, Üretim Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği gibi 21. Yüzyılın meslekleri olarak adlandırılan alanları da kapsayan lisans eğitimlerinin, yüksek lisans eğitimlerinin verildiğini söyledi.

İşletme Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen organizasyonda lise öğrencileri merak ettikleri soruların cevaplarını üniversitemiz öğrencilerinden aldılar. 

Atılım Üniversitesi’ndeki sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla ilgili bilgi alan Gölbaşı Anadolu Lisesi Öğrencileri tanımak istedikleri meslek dalları ve iş imkanları hakkında da bilgi edindiler.