Atılım Üniversitesi Jale Tezer Kolejindeydi
24.11.2010

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç.  Dr. Emel Akın 23 Kasım 2010 Salı günü Özel Jale Tezer Anadolu ve Fen Lisesi’nde Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında Mimarlık, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Grafik Tasarımı, Moda ve Tekstil Tasarımı, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümlerini anlattı.

Bölüm içeriğinin yanında kampus yaşamı, çalışma yaşamı ve iş disiplini, yurt dışı eğitim programları hakkında da detaylı olarak bilgilerin Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerine aktarıldığı etkinliğe 150 üniversite adayı öğrenci katıldı. Öğrencilerin seçmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili sordukları sorular, akademisyenlerce detaylarıyla yanıtlandı.

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden etkinliğe katılan Duygu Sarıkaya, Serkan Nas, Can Gürer, Yasin Coşar Yağcı ve Emrah Uzunoğlu da  Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün hazırladığı stantta sergiledikleri maketler ve getirdikleri şovalelerde sundukları tasarımlarla üniversite adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.