Abbas Güçlü ile “Genç Bakış” Atılım Üniversitesi’ndeydi
26.11.2010

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış öğretmenler gününde, 24 Kasım Çarşamba gecesi Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Orhan Zaim Konferans Salonu’ndan canlı olarak Kanal D'de yayınlandı.

Sabah 05.30 kadar süren programda A'dan Z'ye eğitimin tüm sorunları tartışıldı, Muharrem İnce ve İsmail Koncuk ile eğitim sisteminin kanayan yarası öğretmen atamalarından kaynak yetersizliğine, Türkiye'deki eğitim sistemi öğrenciler ve eğitimcilerle birlikte tartışıldı.

Fatih projesi, Türk-Eğitim Sen'in anketinde ortaya çıkan sonuçlarla birlikte,  KPSS'de kopya ve yanlış soru skandalları sonrasında sınav uygulamasının detaylı olarak tartışıldığı programda, KPSS'nin içeriğine ilişkin yapılabilecek alternatif değişimler de program konukları tarafından izleyicilerle paylaşıldı.