Okçulukta İlk Turnuva Üniversitemizde Gerçekleştirildi...
29.11.2010

1. Ankara Üniversitelerarası Salon Okçuluk Turnuvası 27 Kasım 2010 tarihinde Atılım Üniversitesi Spor Salonu'nda Atılım Üniversitesi ve Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun değerli katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ferdi ve karışık-takım klasik yay kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvaya Atılım Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, TOBB-ETÜ ve Ortadoğu Teknik Üniversitelerinden 10 sporcu katılmıştır.

Yarışma sonucunda Klasik Yay Erkekler Kategorisinde Ankara Üniversitesi’nden Batuhan Yıkmaz birinci, ODTÜ’den Murat Yavuz Bozdağ ikinci ve yine ODTÜ’den Özgür Öztürk üçüncü olmuştur.

Klasik Yay Bayanlar kategorisinde ise ODTÜ öğrencisi Elif Zeytin birinci olmuştur.

1. Ankara Üniversitelerarası Salon Okçuluk Turnuvasına katılan takımları şu sporculardan oluşmuştur:

Kategori: Klasik Yay Takım / Karışık Takım

1.  Murat Yavuz Bozdağ, ODTÜ