?Kayseri Sema Yazar Anadolu Lisesi Öğrencileri Atılım Üniversitesi’ndeydi
07.12.2010

Kayseri Sema Yazar Anadolu Lisesi öğretmenleri ve 90 öğrencisi, 6 Aralık 2010 Pazartesi günü İşletme Fakültesi Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu’nun fakülteler, bölümler, laboratuvarlar, akademisyenler, araştırma merkezleri ve istihdam oranları gibi bilgileri öğrencilerle paylaştığı etkinlikte misafirimiz oldular.

Prof. Dr. Abdurrahim Özgenoğlu, doğru meslek seçiminin önemine değinerek, kaliteli eğitim yaparak mükemmelliyet kültürü yaratmak misyonu ile ülkemiz yükseköğrenim kurumları arasında saygın yerini koruyan Atılım Üniversitesi’nde Mekatronik Mühendisliği, Üretim Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği gibi 21. Yüzyılın meslekleri olarak adlandırılan alanları da kapsayan lisans eğitimlerinin, yüksek lisans eğitimlerinin verildiğini söyledi.

Kayseri Sema Yazar Anadolu Lisesi öğrencileri Atılım Üniversitesi’ndeki sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla ilgili de bilgi alarak tanımak istedikleri meslek dalları ve iş imkanları hakkında da bilgi edindiler.