Atılımcı Hukukçular Topluluğu Üç Yeni Kütüphane Daha Kuracak
22.12.2010

Atılımcı Hukukçular Topluluğu üç yıldır sürdürülen 'KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN' projesi kapsamında Rize, Çorum ve Kırıkkale’deki kütüphanelerine üç kütüphane daha eklemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

Bu yıl yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucunda; Şanlıurfa’nın Halfeti İlçesi’ndeki Yeşilözen İlköğretim Okulu, Karaköprü’deki Mete Has İlköğretim Okulu ve Şırnak’ın İdil İlçesi’ndeki Aşağı Yavşan İlköğretim Okulu’nda kütüphane kurulması planlanıyor.

Atılımcı Hukukçular Topluluğu’na destek olmak isteyenler ilköğretim 1. ve 8.sınıf arasındaki öğrencilerin faydalanabileceği; roman, öykü, ders kitapları, sınavlara hazırlık kitapları, kırtasiye malzemeleri ve kıyafet yardımında bulunabilirler. Ankara içinden yapılacak olan bağışlar Hukukçular Topluluğu üyeleri tarafından teslim alınabiliyor.
Bilgi için : atilimcihukukculartoplulugu@hotmail.com.tr
05077217156- 05548223432