Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ile 11.Rektörlük Kupası - 5. Rektörlük Koşusu- 7.Geleneksel Personel Turnuvaları Ödül Töreni Gerçekleşti
14.05.2018

Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Spor Branşları Sezon Kapanış Kokteyli ile 11.Rektörlük Kupası - 5. Rektörlük Koşusu- 7. Geleneksel Personel Turnuvaları Ödül Töreni” Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, ödül almaya hak kazanan öğrencilerimiz, akademik personelimiz ve idari personelinizin katılımıyla 4 Mayıs 2018 Cuma günü Atılım Garden’da gerçekleştirildi.

Spor Koordinatör Yardımcımız Selvin Çiçek’in açılış konuşmasıyla başlayan tören, Spor Koordinatörümüz Semih Gökalp’in tüm sezon hakkında bilgilendirme ve değerlendirmelerini içeren konuşmasıyla devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmasının ardından, 5. Rektörlük Koşusunda, 11. Rektörlük Kupasında ve 7. Geleneksel Personel Turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize t-shirt ve kupaları verildi.

Törende ayrıca, bu yıl üniversitemiz okul takımlarında yer alan tüm sporcularımıza Spor Koordinatörlüğü tarafından teşekkür ve onur belgeleri verildi. 

Üniversitemiz içinde gerçekleşen turnuvalarımızda dereceye giren herkesi tebrik eder, organizasyonumuza katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.