?Atılım Üniversitesi, Etimesgut Anadolu Lisesi ve Milli Piyango Anadolu Lisesi’ndeydi
24.12.2010

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün 23 Aralık 2010 Perşembe günü Uzman Eğitimci M. Abdullah Yılmaz ile düzenlediği “Öğrenciler İçin Sınava Hazırlanma Teknikleri” konulu seminerlere Etimesgut Anadolu Lisesi’nde 150, Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde 90  öğrenci ve eğitimci katıldı.

M. Abdullah Yılmaz, bilinçaltı labirentinde beynin alternatif düşünme sistemlerini kullanarak ilginç bir yolculuğa çıkmak olarak tanımladığı seminerinde; yetenek, konsantrasyon, özgüven, dikkat, pozitif düşünce, cesaretin olumlu ve olumsuz etkilerin nasıl oluştuğunu anlattı. İnançların teknikle birleştiğinde kendini gerçekleştirme kehaneti vardır diyen Yılmaz, üniversite giriş sınavına hazırlanan tüm öğrenci gruplarına uyguladığı seminerinde, öğrencileri sınavlarla ilgili bilgilendirerek ve sınavlarda kullanabilecekleri teknik desteği anlattı.

Çoklu Zeka Kuramı’nı ve Yeniden Yapılandırmacı Yaklaşım ile Pratik Soru Çözüm Teknikleri’ni anlatan M. Abdullah Yılmaz sunumunun ardından öğrencilerin merak ettikleri soruları cevaplandırdı.