?Ted Koleji'ndeki Üniversite Tanıtım Fuarı'ndaydık
24.12.2010

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi'nin 24 Aralık 2010  Cuma günü düzenlediği “7. Üniversite Tanıtım Fuarı”na  Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ekibi ile birlikte Atılım Üniversitesi öğrencileri, Kağan Kartal, Necati Can Erden ve Özge Demirel katıldılar.
32 vakıf ve devlet üniversitesinin katıldığı fuarda öğrenciler ve velileri, Atılım Üniversitesi stantını ziyaret ederek, üniversitemizin standları, akademik programları, kadroları, sosyal ve fiziksel olanakları hakkında bilgi aldılar.
TED Ankara Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi'nin katkıları ile her yıl düzenlenen fuarda, öğrencilerin geleceklerini şekillendirecek en önemli kararlardan biri olan meslek ve üniversite tercihlerine yön verilmesi hedefleniyor.