Pilotaj Bölümümüz IFTE 2018’e Katıldı
11.06.2018

Üniversitemiz Pilotaj Bölümü, 11-12 Mayıs 2018 tarihinde İstanbul- WOW Hotel Convention Center’da düzenlenen IFTE 2018 (International Flight Training Exhibition)’de yer aldı. Uçuş eğitim organizasyonlarının tanıtımlarının yapıldığı, her yıl düzenlenen bir havacılık eğitim fuarı olan IFTE’ye Pilotaj Bölümünden Eğitim Müdürü Oben Oğultarhan, Baş Teorik Bilgi Öğretmeni Osman Altundal, Uyumluluk İzleme ve EYS Müdürü Demir Ayhan, Pilotaj Bölümü öğrencilerimiz Denizhan Kocabaş ile Berk Yüksel’in yanı sıra, Kurumsal Tanıtım Uzmanı Özgür Hasılcı da katıldı.

Fuarda, uçuş eğitimi almak isteyen üniversite öğrenci adayları ile meslek sahibi olup pilotaj kursu kapsamında eğitim almak isteyen ziyaretçilerin soruları, Pilotaj Bölümümüz ve Kurumsal Tanıtım Uzmanımız tarafından yanıtlandı. Katılımcılar, Üniversitemiz akademisyen, öğrenci ve temsilcilerinden, uçuş eğitim süreçleri, bu süreçlerin Üniversitemizdeki uygulamaları, 2020 yılına kadar alınacak olan ilave eğitim yetkileri ve planlamalar, Pilotaj Bölümü adayları için kariyer hedefleri ve fırsatları konularında bilgi aldılar.

Amacı, Uçuş Eğitim Organizasyonlarının tanıtımı ile ilgili organizasyonların birbirleriyle olan iletişimini ve etkileşimini arttırmak olan fuarda, Türkiye’de ve yurtdışında eğitim veren uçuş eğitim organizasyonları ile uçuş eğitimlerini destekleyen ve farklı dallarda faaliyet gösteren havacılık şirketleri de yer aldı.

Fuar süresince ikram hizmeti veren Majeste Ajans’a (http://www.majesteajans.com/ ) katkılarından dolayı teşekkür ederiz.