2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
11.06.2018

Üniversitemiz 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2018 Pazar günü, Amfi Tiyatroda gerçekleştirildi.

İki oturum şeklinde düzenlenen törenin, birinci oturumu saat 10:30’da, ikinci oturumu ise 17:30 ‘da başladı.

Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'un açılış konuşması ile başladı, Mezunlar Derneği adına konuşma ile devam etti.

2017-2018 Akademik Yılı 2017-2018 Akademik Yılında okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilerimiz aşağıda belirtilmiştir.

Öğrenci Fakülte  Bölüm
1. KEZİBAN ŞALOĞLU Mühendislik Fakültesi Mekatronik Mühendisliği
2. ELİFNUR BİRTÜRK Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji
3. AZİZE KOCAMAN Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği

Üniversite derecelerinin verilmesinin peşi sıra, yaş kütüğe plaka çakıldı.

Üniversite derecesine girenlerin ardından, birinci oturumda Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi derecelerine girenler ile Doktora ve Yüksek Lisans mezunlarının ve bölüm birincilerinin, ikinci oturumda ise Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu derecelerine girenler ile Doktora Yüksek Lisans mezunlarının ve bölüm birincilerinin ardından diğer mezunların belgeleri verildi.

Mezun öğrenciler adına yapılan konuşmanın ardından, mezun olan öğrencilere ödül ve belgeleri teslim edildi. Keplerin atılması ile birlikte, coşkuyla geçen mezuniyet töreni sona erdi.

Törene ilişkin görselleri Mezunlar Derneğinden temin edebilirsiniz. Fotoğrafların temin edilmesi ve Mezunlar Derneğine üyelik işlemleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Dereceye giren öğrencilerimizin listesi için tıklayınız.

Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ'un konuşmasına ulaşmak için tıklayınız.

Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kocakara’nın konuşmasına ulaşmak için tıklayınız.