Yapı İşleri Direktörlüğü Yaz Sezonunda da Faaliyetlerine Devam Ediyor
26.06.2018

Yapı İşleri Direktörlüğü, yaz sezonu içerisinde mevcut yapılarda ve kampüs açık alanlarında faaliyetlerine devam ediyor.

Kampüs içinde devam etmekte olan yenileme ve iyileştirme çalışmaları aşağıdaki gibidir:

  • İşletme Fakültesi ve Rektörlük yapılarında kullanım standartlarını arttırmak,  zaman içerisinde yıpranmış olan bölümleri tadil etmek ve yeni ihtiyaçlar ile yönetmeliklere cevap verebilmek adına kapsamlı bir yenileme çalışması başlatıldı.
  • Mühendislik Fakültesi iyileştirme çalışmaları kapsamında da proje ve yapım faaliyetlerine devam ediliyor. Cevdet Kösemen Konferans Salonunun artan derslik alanı talebi sebebi ile yenileme çalışmaları sürüyor. Fakülte binası içerisinde artan bölümlerin yer ihtiyacını karşılamak adına ise, yeni ofis alanları oluşturma çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda, birçok bölüme hizmet eden bilgisayar laboratuvarlarında iyileştirme çalışmaları devam ediyor.
  • Güzel Sanatlar Fakültesinin artan mekân talepleri doğrultusunda, yeni stüdyo alanları için gerekli planlama ve düzenlemeler yapılarak başlanan iyileştirme çalışmaları sürüyor.
  • Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi Yeni binası için inşaat faaliyetlerine devam edilmekte.
  • Kampüs açık alanları yol ve kaldırım çalışmalarına Temmuz ayı içerisinde başlanılacak. Çalışma anında ve sonrasında servis ve araç güzergâhlarında değişiklikler meydana gelecek.
  • Sosyal Bilimler Fakültesi Kızılay Binasında ve Esenboğa Hangar Binalarımızda gerekli iyileştirme ve revizyon planlamaları gerçekleştirildi, uygulama aşamasına geçilecek.
  • Kütüphane binamızda artan ders çalışma alanı ihtiyacı sebebi ile giriş kat 7/24 salonu olarak yeniden düzenlenecek.

Fakültelerde ve kampüs açık alanlarında sürdürülmekte olan tüm bu çalışmaların yanı sıra, erişilebilirlik ve dumansız hava sahası imalat çalışmaları da devam ediyor.