Babol Nashirvani Üniversitesi Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
14.09.2018

THE Dünya sıralamalarında ilk 350 üniversite içinde yer alan ve İran’ın bu sıralamalarda en yukarıdaki temsilcilerinden biri olan Babol Nashirvani Üniversitesi yetkilileri üniversitemiz ziyarete geldi.

Daha önce imzalamış olduğumuz işbirliği anlaşması çerçevesinde Babol Nashirvani Üniversitesi eski Rektörü ve halen Metal Şekillendirme Araştırma Merkezi yöneticisi Prof. Dr. Mohammad Bakshi ile Uluslararası İlişkiler Direktörü  Dr. Mostafa Rahimnejad üniversitemizi ziyaret ettiler. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serkan Eryılmaz ile işbirliği toplantısı yaparak ziyaretlerine başlayan İran’lı misafirlerimiz, Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezinde incelemelerde bulundular, Mühendislik bölümleri ile birebir görüşmeler yaptılar, araştırma laboratuvarları ziyaretleri gerçekleştirdiler. Uluslararası İlişkiler Direktörlüğümüzü de ziyaret eden İran’lı misafirlerimiz iki günlük ziyaretin ardından belirli konularda karşılıklı işbirliği süreçlerini başlatarak ayrıldılar.