2018-2019 Yılı Akademik Açılış Töreni Gerçekleşti
25.09.2018

Atılım Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni  25 Eylül 2018 Salı günü Orhan Zaim  Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim, Mütevelli Heyet Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, bölüm başkanları, akademik-idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen tören, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Piyano ve viyolonsel dinletisi ile devam eden törende, Atılım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmasının ardından, her yıl geleneksel olarak verilen ilk ders, bu sene de  “Küresel Piyasalar ve Türkiye Ekonomisi” başlığı altında Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Cansızlar tarafından gerçekleştirildi.

Üniversitemizde 20. ve 10. Yılını dolduranlara ve Profesörlük ve Doçentlik kadrosuna yükselen (akademik yükseltme alan) öğretim elemanlarımıza ödülleri Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Yalçın Zaim tarafından verildi. Bilimsel Yayın Üstün Başarı Ödüllerini takdim eden Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, akademik yayın gerçekleştiren öğretim elemanlarımızın ödüllerini de, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz ile birlikte verdi.

Ödüllerin takdiminin ardından tören sona erdi ve açılış kokteyline geçildi.