Mezunlar Panayırı Gerçekleşti
26.09.2018

Üniversitemiz Mezunlar Derneği tarafından bu sene 4.sü düzenlenen Mezunlar Panayırı, 22 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu panayırda mezun, öğrenci ve mensuplarımız keyifli bir gün geçirdi.  Üniversitemiz kampüsü çim alanda düzenlenen etkinlikte, yiyecek ve içecek standlarının yanı sıra, mezunlarımızın ürünlerini ve firmalarını tanıttığı stantlar da  yoğun ilgi gördü.

Birçok yarışma ve  çekilişlerin yapıldığı etkinlikte kazananlara  çeşitli hediyeler verildi.  Mezunlarımızdan DJ Burak Bilgin, sahnede çaldığı şarkılarla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Saat 19:00’ da sahneye çıkan Necati ve Saykolar Grubu, geçmiş ve günümüz şarkılarının coverlarıyla katılımcılara coşkulu bir akşam yaşattı.