İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mehmet Mithat Üner Mükemmeliyet Ödülüne Layık Görüldü
10.10.2018

27. CIMaR (Consortium for International Marketing Research) Konferansı, 12-15 Eylül 2018 tarihlerinde Atlanta/ABD’de yapılan toplantısında, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Mehmet Mithat Üner’i uluslararası işletmecilik bilimi, eğitimi ve uygulamalarına istisnai katkıları nedeniyle “mükemmeliyet ödülüne” layık görmüştür.

Atlanta’da Georgia Devlet Üniversitesi CIBER (Center of International Business Education & Research) tarafından düzenlenlenen konferansa, çok sayıda ülkeden 100’ü aşkın akademisyen katılmış, uluslararası işletmecilik alanındaki yenilikler ve araştırmalardan elde edilen sonuçlar paylaşılmış, gelecekteki iş birliklerini planlanmıştır.

Prof. Dr. M. Mehmet Mithat Üner’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

CIMaR (Consortium for International Marketing Research) Hakkında

1993 yılında kurulan CIMaR  bir araştırma birliği olarak hizmet vermektedir. CIMaR konsorsiyum üyeleri, uluslararası işletmecilik teori ve uygulamalarına katkılarda bulunmak amacıyla ortak araştırma projeleri yürütmekte ve her yıl farklı bir ülke düzenlenmekte olan CIMaR Konferanslarıyla elde edilen birikimlerin paylaşımı gerçekleştirilmektedir.