Atılım Üniversitesi Çankaya Lisesi ve Öncü Koleji’ndeydi
07.01.2011

Prof. Dr. Ufuk Şakul “Korteksin Kullanım Kılavuzu” konulu konferansı ile 7 Ocak 2011 Perşembe günü, Çankaya Lisesi ve Öncü Koleji’ndeydi. Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliklere Çankaya Lisesi’nde 100 öğrenci, Öncü Koleji’nde 90 öğrenci, öğretmenleri ve okul yöneticileri katıldı.

Atılım ÜniversitesiBasın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürü Eftal Erel’in zorlu bir sınav maratonunun ardından geleceklerini şekillendirmede doğru karar vermelerine yardımcı olacak fakülte ve bölüm tanıtımı, akademik kadro, laboratuar olanakları, burs olanakları,  bilimsel yayın performansları ve sosyal-kültürel imkanları anlattığı sunumunun ardından Nöroanatomist Prof. Dr. Ufuk Şakul, Lise 1 ve lise son sınıf öğrencilerini de kapsayacak şekilde tüm gruplara ve ailelerine uygulanabilen eğitim etkinliğinde, beynimizin korteks bölümü’ne dair bilgileri Çankaya Lisesi ve Öncü Koleji öğrencileriyle paylaşarak, öğrenmeyi hızlandırmanın ve kolaylaştırmanın yollarını anlattı.