Ankara Türk Telekom Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi Konuğumuz Oldu
11.01.2011

Ankara Türk Telekom Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleri 7 Ocak 2011 Cuma günü kampüsümüzde misafirimiz oldu. M. Abdullah Yılmaz’ın Pratik Soru Çözüm Teknikleri Semineri’ne katılan öğrenciler, sınavlarla ilgili ve sınavlarda kullanabilecekleri teknik destek hakkında bilgilendirildi. M. Abdullah Yılmaz, Alternatif Düşünme Teknikleri, Zihin Açma Egzersizleri ve Pratik Soru Çözüm Teniklerini uygulamalı içerikle anlattığı seminerinde maksimum başarı için ipuçlarını da Ankara Türk Telekom Mehmet Kaplan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

Seyhan Cengiz Turhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminer öncesinde, Basın ve Halkla İlişkiler Tanıtım Müdürlüğü’nün Atılım Üniversitesi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Seminerin ardından öğrenciler kampüsü gezerek fakülteler ve bölümler hakkında detaylı bilgi edindiler.