EIF 2018’de Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz “Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Scooter” projelerini sergilediler.
13.11.2018

08-09 Kasım 2018 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen EIF 2018 11. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı enerji sektöründe önde gelen yerli-yabancı profesyoneller,  yabancı bakanlar ve yabancı yatırımcıları uluslararası bir platformda biraraya getirmiştir. Üst düzey kamu yetkilileri ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği kongrede; enerji verimliliği, enerji depolama, dijitalleşme, akıllı şebekeler ve elektrikli araçlar konu başlıkları olarak ele alınmıştır.

Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği olan Ulusal ve uluslararası media kuruluşları tarafından canlı yayınlar ile yakından takip edilen EIF 2018’de
Üniversitemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimiz, Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılser Devrim Danışmanlığında yapmış oldukları “Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Scooter” Projelerini Üniversitemizin destekleri ile sergilemişlerdir.

Atılım Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterilen fuarda standımızı ziyaret eden davetlilere Üniversitemiz Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümümüzde gerçekleştirilen projeler anlatılmış ve merak edilen tüm sorular cevaplandırılmıştır.

Üniversitemizin standını Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof Dr Serkan Eryılmaz ve Mühendislik Fakültesi- Enerji Sistemleri Bölüm Başkanımız Sayın Prof Dr Ayhan Albostan ziyaret ederek stantta yapılan çalışmalar ve fuar konusunda bilgi almışlar, bizleri onore etmişlerdir.