Çankaya İlçe Milli Eğitim Üniversite Tanıtım Günlerindeydik
29.11.2018

28 Kasım 2018 tarihinde Çankaya İlçe Milli Eğitim, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Anıttepe Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa organize edilen Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında üniversitemiz de stand açarak hazır bulundu. Fuara üniversitemiz adına Kurumsal Tanıtım Müdürü Sedat Karaçayır, Tanıtım Uzmanı Emre Cihan ile öğrencilerimizden Uluslararası İlişkiler bölümünden Elif Bakar ve Hukuk bölümünden Berkin Ay katıldılar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği standımızda, üniversitemiz hakkında genel bilgiler verilerek öğrencilerin üniversitemizi daha yakından tanımaları sağlandı. Fuarı ziyaret edenler arasında Çankaya Kaymakamı Sayın Hüdayar Mete Buhara da standımıza gelerek, üniversitemiz hakkında bilgiler aldı.