H2020 Programı Genel Bilgilendirme Eğitimi Düzenlendi
18.01.2019

17 Ocak 2019 Perşembe Günü Atılım Üniversitesi ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından okulumuz akademisyenlerine yönelik "H2020 Programı Genel Bilgilendirme Eğitimi" düzenlendi.

Eğitimimiz bir gün sürmüş olup birinci oturumunda; Ar-Ge faaliyetlerine sağlanan fonlar ve genel kavramlar , H2020 Programı genel çerçevesi ve temel kuralları, H2020 kapsamında çağrı takibi ve proje fikrinin oluşturulması konularına değinilerek çağrı başlıklarının incelenmesi , benzer projelerin araştırılması, örnek bir proje önerisinin incelenmesi konularında uygulama çalışmaları yapılmıştır. İkinci oturumda; konsorsiyum oluşturulması, proje öneri dokümanı ve başvuru süreci ile ilgili önemli noktalarak değinilerek, proje değerlendirme süreci, sözleşme ve projenin faaliyete geçmesi, finansal kurallar ve bütçenin oluşturulması gibi hususlar paylaşılmıştır. Program, katılımcılarımızın sorularının cevaplanmasıyla sona ermiştir.