Ceceli Koleji Atılım Üniversitesi Kış Okulu Organizasyonu İçin Üniversitemizdeydi
28.01.2019

Ceceli Koleji 74 öğrenci ve 14 öğretmenle, bu yıl ilk defa düzenlenen “Atılım Üniversitesi Kış Okulu” etkinliği için 6 gün boyunca üniversitemizdeydi.

21 Ocak 2019 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz İşletme Fakültesi dersliklerinde ve kütüphanemizde, 5 gün boyunca etüd dersleri işleyen ve mesleki tanıtım sunumlarına katılan Ceceli Koleji, son gün deneme sınavı organizasyonuna da katılarak, üniversitemizin bölümlerini yakından tanıma ve fiziki şartlarını deneyimleme imkânı buldu.

Programda Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörümüz Eftal Erel “Üniversite amaç değil, araçtır” sunumuyla öğrencileri aydınlatırken, Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcımız Dr.Öğr. Üyesi Mehmet İstemi, Pilotaj Bölümü Baş Teorik Bilgi Öğretmeni Osman Altundal, Mimarlık Bölümü bölüm başkan yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Melike Orhan, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Özgen, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ali Yazıcı, Psikoloji Bölümünden Dr.Öğr. Üyesi Dilek Demirtepe Saygılı, İç Mimarlık Bölümünden Dr.Öğr. Üyesi Nazlı Nazende Yıldırım ve Tıp Fakültesi’nden Prof.Dr. Mustafa Fevzi Sargon öğrencilere üniversitemizin bölümleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Program başarılı öğrenciler için yapılan ödül töreniyle son bulurken, törende Kurumsal Tanıtım Uzmanımız Onur Karagöz öğrencilere üniversitemiz ile ilgili detaylı bilgiler verdi.