ANKARA Sanayi Odası (ASO) Bilgisayar Yazılımları Sanayi Meslek Komitesi ve ASO 1’inci Organize Sanayi Bölgesi (OSB) iş birliğinde ‘Üretimde Dijital Dönüşüm ve Markalaşma Paneli’
11.02.2019

ASO 1’inci OSB Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ali Yazıcı’nın başkanlığını yaptığı oturumda “Üretimde Dijital Dönüşüm ve Markalaşma” konusu detaylarıyla irdelendi.

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, ASO 35’inci Yazılım Sanayi Meslek Komitesi Başkanı Nuray Başar, ASO 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Niyazi Akdaş, Cumhurbaşkanlığı Bilim Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu üyesi Osman Coşkun, ASO 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi Serdar Tütek ve kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetlinin katıldığı panelde, pazarlama, markalaşma ve ihracat konuları da ele alındı. Dr. Öğretim Üyemiz Ziya Karakaya’nın da konuşmacılar arasında yer aldığı etkinliğe ilişkin basında çıkan haberlerden bazılarına aşağıdaki linklerden ulaşılabilmektedir.

https://dha.com.tr/yurt/ankarada-uretimde-dijital-donusum-ve-markalasma-paneli-duzenlendi/haber-1623373

http://www.milliyet.com.tr/ankara-da-uretimde-dijital-donusum-ve-ankara-yerelhaber-3235926/

http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/ankara/merkez/ankarada-uretimde-dijital-donusum-ve-markalas-41098595