İş Sağlığı ve Güvenliği Kapsamındaki Eğitimler Devam Ediyor
27.02.2019

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında Teknik İşler Koordinatörlüğü, Yardımcı Hizmetler Koordinatörlüğü, Çevre Düzenleme Koordinatörlüğü, Yapı İşleri Direktörlüğü ekiplerinde yer alan çalışanlarımıza ‘UYGULAMALI YÜKSEKTE ÇALIŞMA EĞİTİMİ’ verildi. 

A Sınıfı İSG Uzmanı ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitmeni Sava KUŞÇU ve Lisanslı Dağcı ve Yüksekte Çalışma Eğitici Eğitmeni Atakan Çelebi tarafından Yabancı Diller Yüksekokulunda verilen derslere 30 personelimiz katıldı. 

AZN Catering & Organization Firması ve Atılım Üniversitesi Yardımcı Hizmetler Koordinatörlüğü çalışanları için ayrıca 16 Şubat 2019’da Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi ile “İş Hijyeni Eğitimi” düzenlendi. 

Hijyen eğitiminde, hijyen ilkelerine uyulmaması durumunda, halk sağlığı açısından tehlike yarattığı bilinen virüslerin, bakterilerin, parazitlerin, mantarların ve diğer enfeksiyon sebeplerinin genel özellikleri anlatılarak bulaşma yolları üzerinde duruldu. Eğitime katılanlara hangi iş kollarında çalışanların hangi hastalıklara yakalanabileceği bilgileri iletildi. 
Sekiz saatlik eğitim sürecini başarı ile tamamlayan adaylar hijyen sertifikası almaya hak kazandı.