Cumhuriyet ve Gönüllük Panelinde 91 Yılda Yapılanlar ve Gönüllülüğün Geleceği Konuşuldu
08.04.2019

Atılım Üniversitesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği işbirliği ile "Cumhuriyet ve Gönüllülük Paneli" gerçekleştirildi.

Nurgül Eren, Dilek Bayazıt ve Gülsün Bilgehan’ın katıldığı ve Üniversitemiz Sosyal Bilimler Ortak Dersler Bölümü Öğr. Gör. Dr. Günseli Gümüşel'in yönetip, "Filantropi" başlıklı sunumunu yaptığı panelde, Türkiye Yardım Sevenler Derneği tarihi ve Erken Cumhuriyet Döneminden itibaren Atatürk'ün şahsi girişimleriyle gelişen gönüllülük ve yardım faaliyetleri konuşuldu. 8 Nisan 2019’da Kemal Zaim Sunel Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 91 yılda başardıkları ve halen devam eden çalışmaları değerlendirilerek, gönüllülüğün ve karşılıksız yardım etme duygusunun önemi üzerinde duruldu.