"Çiçeklere Hayat Ver" Etkinliği Gerçekleştirildi
02.05.2019

Üniversitemiz çiçek serasında, Çevre Düzenleme Koordinatörlüğü bünyesinde, her yıl 20 Nisan -15 Mayıs tarihleri arasında farklı türlerde yaklaşık 140.000 adet mevsimlik çiçek fidesinin şaşırtma işlemi gerçekleştirilmektedir.

Bu sene “Bir Dokunuşla Çiçeklere Hayat ver” sloganı ile Üniversitemiz personeli çiçek şaşırtma işlemine  katkı sağlayarak, kampüsümüzü süsleyen rengarenk çiçeklerin üretim aşamasını görme ve çiçek bakımı hakkında bilgi edinme fırsatını bulmuşlardır.

Eğlenceli, etkili  ve yoğun katılımlı geçen etkinlik için İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Çevre Düzenleme Koordinatörlüğü ile işbirliği yapmış, personelimizin, topraktan enerji almasını ve  bir anlamda terapi yapmasını sağlamıştır.

Etkinlik 4 gün boyunca öğle saatlerinde  yapılmış ve katılım sağlayan personelimize istediği bir çiçek hediye edilmiştir.