Akademik Yıl Biterken Bahar Konserleri ile Stres Attık
02.05.2019

Üniversitemizde düzenlenen konserlerle, bahar mevsiminin iyice hissedildiği ilk günlere müzik eşlik etti. Bahar şenliği kapsamında konserler dışında söyleşiler, sergiler ve tiyatro gösterileri de yapılacak. 

Bahar şenlikleri kapsamında Doğukan Manço ve Berkay öğrencilerimizle buluştu. Binlerce kişinin danslarıyla eşlik ettiği performanslarda kendi remixlerinin yanı sıra birçok Türkçe ve yabancı pop şarkısını da dinleten Doğukan Manço, iki saat boyunca sahnede kaldı. Manço’dan önce Amfi sahnesinde yerini alan Radyo Atılım DJ’i Atılım Üniversitesi son sınıf öğrencisi Tan Yurdakul performansı programda yer aldı. 

Etkinliklerin bir sonraki konuğu ünlü sanatçı Berkay oldu. Alana sığmayan öğrenciler konseri Amfi dışında dinledi. Binlerce öğrenciden oluşan koro, Berkay’ın yüksek sahne performansına kendini bırakarak gecenin tadını çıkardı.

Öğrenci topluluklarının etkinlikleriyle sürecek olan şenlikler, Atılım Tiyatro Kulübü’nün Ankara Yeni Sahne’de izleyicileriyle buluşacak olan ‘Savaş 2. Perdede Çıkacak’ adlı oyunuyla sona erecek.

3-4 ve 10-11 Mayıs 2019’da sahnelenecek oyunun biletlerine hem kulüp stantlarından hem de oyun günlerinde Yeni Sahne gişesinden ulaşılabilecek. 10 Mayıs 2019 tarihindeki temsilin tüm geliri LÖSEV’e bağışlanacak.