Kariyer.net İnsana Saygı Ödülü
30.05.2019

İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında Türkiye’nin en prestijli ve köklü İnsan Kaynakları Ödülü olan Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri bu yıl 18. kez sahiplerini buldu. Kariyer.net’i kullanan 20 bini aşkın işveren arasından ödül almaya hak kazanan şirketler; aday başvurularını hızlı yanıtlama, en çok istihdam yaratma ve en çok başvuru yapılan firma olma kriterleri üzerinden değerlendirildi. Zorlu kriterleri gerçekleştirerek ödül almaya hak kazanan 249 firma arasında yer alan Üniversitemize ödülü, 2 Mayıs 2019 akşamı İstanbul WA gerçekleştirilen görkemli organizasyonla takdim edildi.

Düzenlenen organizasyona, Üniversitemizi temsilen İnsan Kaynakları Direktörlüğünden  katılım sağlandı.

18 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale gelen törenlerde Üniversite kategorisinde,  2015 yılında İstanbul Bilgi, İstanbul Aydın ve Koç Üniversiteleri , 2016 yılında  Koç, Yeditepe ve İstanbul Aydın üniversiteleri ödül alırken 2018 yılında, Kültür Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve Atılım Üniversitesi ödül almaya hak kazandılar. Bu vesile ile de  Üniversitemiz, Ankara’da İnsana Saygı Ödülünü alan ilk vakıf Üniversitesi olma başarısını yakalamıştır.