Öğretim Üyelerimizin Projelerine TÜBİTAK Tarafından Destek Kararı
28.08.2019

Üniversitemiz öğretim üyelerinin projeleri, TÜBİTAK Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı (1001) ve TÜBİTAK Kariyer Geliştirme Programı (3501) kapsamında destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilen projeler:

Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Yılser DEVRİMin yürütücü ve Prof.Dr. Serkan ERYILMAZın araştırmacı olduğu “Yenilenebilir Hibrit Enerji Sisteminin Olasılıksal Modellemesi ve İstatistiksel Karakteristikleri” başlıklı 1001 projesi.

Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Reşat Özgür Doruk’un yürütücü olduğu "En İyi Tasarım Yöntemi Kullanarak Nöron Modellemesine Yönelik Algoritma Geliştirilmesi" başlıklı 1001 projesi.

Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üye. Sevil Köse’nin yürütücü olduğu  "Kemik İliği Hedefli Endokannabinoid Yüklü Nanopartiküler Taşıyıcı Sistemin Geliştirilmesi ve In Vitro Analizi" başlıklı 3501 projesi.