Bugün ve Daima Sevdamız Atatürk
15.11.2019

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 81. yılında, Atılım Üniversitesi’nde düzenlenen “Sevdamız Atatürk” adlı konserle anıldı. 13 Kasım saat 12.30’da gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Prof. Dr. Serkan Eryılmaz’ın yanı sıra dekanlar, öğretim elemanları, öğrenciler ve idari personel katıldı.

Kadriye Zaim Konferans Salonunda yapılan konserde Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sanatçılarından Esin Ercan’ın Atatürk’ün hayatından önemli dönemleri yansıtan anlatıları, yine Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Tiyatrosu ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Sanatçıları Esat Tanrıverdi, Esin Ercan ve Serkan Melikoğlu tarafından seslendirildi. Bu güzel öykülere, bağlamada Alper Kıraç, gitarda Sinan Kızılgöz ve Tonmaister Bülent Yanıkoğlu klasikleşen Cumhuriyet dönemi türküleriyle eşlik etti.