Atılım Üniversitesi SAP Üniversite İşbirliği Programına Katıldı
09.12.2019

Atılım Üniversitesi, üç yıllık aradan sonra SAP’nin dünya genelinde uygulanan ve akademik dünya ile iş dünyasını buluşturan SAP Üniversite İşbirliği Programı’na tekrar katıldı.

Sektöründe lider olan dünya devi SAP, global çapta yürüttüğü Üniversite İşbirliği Programı (SAP University Alliances Program) ile öğrencilerine SAP sistemlerini ve SAP uygulamalarını teorik/pratik  öğretmek isteyen üniversitelere destek vermektedir.

SAP’de 20 yılı aşan tecrübesi ile Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliğ öğretim üyesi Doç Dr Erman Erkan, Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Endüstri Mühendisliği öğrencilerine, SAP sistemini en son güncellenen iş modelleri ile uygulamalı olarak anlatmakta ve olası SAP kariyerleri için katkıda bulunmaktadır.