Dr. Öğr. Gör. Burcu Tosun ve Doç.Dr. Şule Tuzlukaya Bildirileriyle Ödül Aldı
11.12.2019

Üniversitemiz İşletme Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Gör. Burcu Tosun ve Doç.Dr. Şule Tuzlukaya tarafından hazırlanan ve 4. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresinde Öğr.Gör.Dr. Burcu Tosun tarafından sunumu yapılan “Content Analysis of Entrepreneurship Journals: Trends for Intrapreneurship Research” isimli bildiri, kongre komitesi tarafından kapsamı, niteliği, özgünlüğü ve literatüre katkısı bakımından “En İyi Bildiri Ödülü”ne layık görülmüştür.

Sosyal bilimlerin her alanından özgün bilimsel çalışmaların kabul edildiği ve dili İngilizce & Türkçe olarak düzenlenen 4. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi, 29-30 Kasım 2019 tarihlerinde Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Dhaka Üniversitesi, İstanbul Ticaret Üniversitesi, Suffolk Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Orta Asya Amerikan Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi, Yessenov Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Odası destekleriyle Nişantaşı Üniversitesinde gerçekleştirilmiştir.

Değerli hocalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.