Rektör Yardımcımız EURIE 2020 (Eurasia Higher Education Summit) Konuşmacı Olarak Katıldı
27.02.2020

Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Serkan Eryılmaz, 19-21 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Eurasia Higher Education Summit içerisinde düzenlenen “Young Entrepreneurial Universities: The Turkish Experience” başlıklı panele konuşmacı olarak katıldı. Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Refik Polat’ın da konuşmalarıyla yer aldığı panelde Genç Girişimci Üniversiteler ve Türkiye Deneyimi tartışıldı. Prof. Eryılmaz, “Atılım Üniversitesi’nde Girişimcilik Ekosistemi” başlıklı konuşması ile üniversitemizde gerçekleştirilen girişimcilik faaliyetlerinden, Teknoloji Transfer ofisimizin yapılanmasından ve eğitim-araştırma alanlarında uluslararası işbirliğinin öneminden bahsetti.