12 Numaralı Adam Erkan Koçak Köstendil Atılım’da
09.03.2020

Oyunculuk kadar yazarlık ve yönetmenlikte de yeteneğini gösteren Erkan Kolçak Köstendil, ‘12 Numaralı Adam' oyunuyla Atılım Üniversitesi Mensuplarıyla buluştu. 3 Mart Salı günü Kemal Zaim Sunel Salonunda gerçekleşen gösteriye seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca oyuna Atılım Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ iştirak etti.

30 yıllık kariyeri boyunca 29 farklı takımda oynamış Budgie lakaplı bir kalecinin hikayesinden esinlenen Köstendil kalmak, gitmek gibi kavramları sorguluyor. 90 dakika süren oyunda iki maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalıp ve iki sene boyunca tekrar kaleye geçeceği günü bekleyen bir kalecinin hikayesini samimi bir dille anlatıyor.

Atılım seyircisinin büyük beğenisini kazanan oyun dakikalarca ayakta alkışlandı.