Öğr. Üyesi Dr. Ali Doğan Dursun Bir Kongrede İki Ödül Aldı
11.11.2020

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Ali Doğan Dursun’un aralarında bulunduğu ekip tarafından yapılan “Deneysel olarak Alzheimer oluşturulan yaşlı ratlarda seryum oksitin beyin dokusu ve kognitif fonksiyonlar üzerine etkisinin değerlendirilmesi” başlıklı çalışma, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 54. Ulusal E- Kongresi, Elektronik Poster Yarışması’nda birincilik ödülüne layık bulunmuştur.

Öğr. Üyesi Dr. Ali Doğan Dursun’un aralarında bulunduğu bir diğer ekip tarafından yapılan “Çekal perforasyon oluşturulan sıçanlarda sepsis tedavisinde silymarin ve deksmedetomidinin böbrek ve akciğer dokusu üzerinde etkinliğinin değerlendirilmesi” başlıklı çalışma yine Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 54. Ulusal e- Kongresi, Deneysel Çalışma Sözlü Sunu Yarışmasında ikincilik ödülü almıştır.

Değerli Hocamız ve diğer ekip üyelerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.