KASAUM, Yürüttüğü Projeler ile Üniversitemize Birincilik Ödülü Kazandırdı
02.03.2021

Atılım Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASAUM), Koç Üniversitesi UNESCO Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma Kürsüsü, Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Merkezi (KOÇ-KAM) ve Dünya Gazetesi tarafından düzenlenen yarışmada "Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Katkı Sunan Üniversiteler" kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

“Toplumsal Cinsiyet Eşitliğine Duyarlı Üniversite ve Kadın Dostu Kampüs” ve “Eşitlikte Atılım: Kampüste Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin Anaakımlaştırılması ve Cinsiyete Dayalı Şiddetle Etkin Mücadele” Lisans Araştırma Projeleri ile katılım gösterilen yarışmanın ödülü, 1 Mart 2021 günü yapılan online tören ile verildi.

Ödül kazanan projeleri gerçekleştiren araştırmacı öğrenciler başta olmak üzere tüm KASAUM yönetici ve çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

“TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİNE DUYARLI ÜNİVERSİTE VE KADIN DOSTU KAMPÜS” LİSANS ARAŞTIRMA PROJESİ

11.11.2015- 31.08.2016

Proje Danışmanı: Dr. Damla Songur

Proje Eş Danışmanı: Ar. Gör. Erhan Küçük