T.C. İletişim Başkanlığı Tercüme Dairesinden Üniversitemize Ziyaret
23.03.2021

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tercüme Dairesi Başkan V. Dr. Oğuz Güner, Tercüme Dairesi Başkanlığı Çeviri Hizmetleri Birim Sorumlusu Başak Telli ve Tercüme Dairesi Başkanlığı Çeviri Hizmetleri İletişim Personeli Nur Eroğlu 19.03.2021 tarihinde İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümümüzü ziyaret ederek Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayfer Altay, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Berrin Aksoy ile görüşmüşlerdir.  Ziyarette  bölümümüzün katkıda bulunabileceği çeviri etkinlikleri konusu ele alınmış ve görüş alışverişinde bulunulmuştur. Ziyaret esnasında Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Tercüme Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanmış olan Çeviri Rehberi ve Terim Bankası seti  Bölümümüze ve Üniversitemize armağan edilmiştir.