ARGEDA TTO Direktörlüğü Tarafından İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
08.09.2021

ARGEDA-TTO Direktörlüğü tarafından 07.09.2021 tarihinde Orhan Zaim Salonunda Atılım Üniversitesi İç Destek Programları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısı açılış konuşması Atılım Üniversitesi Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından yapıldı. Konuşma sırasında Atılım Üniversitesi İç destek Projelerinin önemi özellikle vurgulanırken, iç destek programlarıyla amaçlanan hususlara değinildi.

Rektör yardımcımızın konuşması sonrasında ARGEDA-TTO Direktörü Sayın Prof. Dr. Yılser Devrim tarafından, 2021-2022 Akademik Yılı için İç Destek Programlarının neler olduğu, programlara başvuru koşulları, programların önemli hususları, yapılan değişiklikler, yükümlülükler, süreçler, kabul edilmesi halinde yerine getirilmesi gereken koşullar, satın alma süreçleri vb. konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Toplantı katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.