Üniversitemizden Ankara Büyükşehir Belediyesine Ziyaret
07.03.2022

Üniversitemiz heyetinin15 Şubat 2022'de gerçekleştirdiği ziyarette Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile işbirliği konuları konuşuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. M. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yılser Devrim ve Bilişim Grubu adına Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Yazıcı Ankara Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Mansur Yavaş ve ekibi ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, Üniversitemiz ile Büyükşehir Belediyesi arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan TechBridge merkezlerine ilişkin olarak geliştirilebilecek işbirliği hakkında görüşmeler yapıldı. Ayrıca Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Ortak Eğitim programı kapsamında yapılabilecek iş birlikleri de görüşüldü.