Atılım Üniversitesi Tüm Gençliğiyle Anıtkabir'de
20.05.2022

Atılım Üniversitesi öğrencileri, hocaları ve idari çalışanları 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Atatürk’ü ziyaret etti.

25 yaşındaki genç üniversitemizin, gençliğin tüm heyecan, enerji ve taze bakış açısını taşıyan mensuplarıyla yaptığı ziyaret 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

1919’da Samsun’da özgürlük ve bağımsızlık için atılan adımların anlam ve önemini yeniden duyumsayan yüzlerce mensubumuzun katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ Anıtkabir ziyaret defterine:

“Ulu Önder Atatürk

Cumhuriyeti emanet ettiğin, geleceğin ümidi geçlerimizle birlikte huzurundayız. Gösterdiğin en gerçek yoldan ayrılmayacağımıza, sonsuza kadar devrimlerinin izinde yürüyeceğimize söz veriyoruz”

ifadelerini yazdı.