Ses ve Nefes Etkinliği Değerli Sanatçılarla Gerçekleştirildi
31.01.2023

Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümünce 19.01.2023 Perşembe günü Orhan Zaim Konferans salonunda gerçekleştirilen “Ses ve Nefes” etkinliği, Öğr. Gör. Serkan Kocadere’nin (bariton) sunumundan sonra kendisi, Emrah Sözer (tenor) ve Cem Türkay’ın (piyano) performansları ile son buldu.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurhan Bayraktar, Odyoloji Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Osman Barkın Gürcan başta olmak üzere bölüm başkanları, akademik, idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Serkan Kocadere sunumunda, uzun süreli ses kullanımı gerektiren hallerde, ses tellerimizi nasıl daha fazla koruyabileceğimizin yollarını gösterdi.

Sanatçılarımızın performansları, en güzel ses kullanımı için değerli örnekler oluşturdu. Katılımcıların katkıları ve soruları bu alanda yapılabilecek iş birliği için yeni ufuklar açtı.

Değerli sanatçılara etkinliğe katkıları ile teşekkür ediyoruz.

Ses ve Nefes etkinliğinin tüm video kaydı resmi youtube kanalımızda yayınlanmaktadır.

Video linki: https://www.youtube.com/watch?v=qxOZoVQMfFM