6 Şubat 2023 Depremleri ve Yardım Kampanyamız
07.02.2023

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen, büyüklüğü 7.5 üzeri iki deprem ve artçıları nedeniyle hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.

Üniversitemiz öğrenci ve personeli tarafından Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Malatya başta olmak üzere on ilimizdeki depremzedelere yönelik düzenlenen yardım kampanyası devam etmektedir.

6 Şubat 2023 tarihinde başlayan kampanya ile Spor Salonunda toplanıp, koli haline getirilen yardım malzemelerinin ilk kısmı 7 Şubat 2023 tarihinde yola çıkmıştır. Önümüzdeki günlerde devam edecek kampanyaya destek vermek isteyenlerin, afet bölgesinde yaşanan ihtiyaçlara yönelik olarak hazırlanan ve aşağıda yer alan listeye öncelik vermesi önemlidir.

Ülkemizde derin üzüntüye neden olan depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun.

Deprem bölgelerine bağış olarak ulaştırılmak üzere YENİ, KUTU İÇİNDE, TEMİZ olmak kaydı ile aşağıda belirtilen malzemelerin Üniversitemiz Spor Salonu’na teslim edilmesi rica olunur.

• SU
  • KONSERVE GIDA, KEK, BİSKÜVİ VB. PAKETLİ GIDALAR
  • EL FENERİ
  • BEBEK BEZİ
  • ÇADIR
  • BATTANİYE
  • ISITICI
  • ATKI-ELDİVEN-BERE
  • TERMOS
  • TERMAL GİYSİ
  • UYKU TULUMU
  • KAMPET
  • HİJYEN MALZEMESİ
  • YAĞMURLUK
  • DIŞ GİYİM (MONT-BOT VB.)