5. Yöneticiler Çalıştayı Konya’da Gerçekleştirildi
22.06.2023

Üniversitemizin gelecek yıllarının şekillendirilmesi açısından önem taşıyan hedeflerin yön ve yöntemlerin tartışıldığı, geleneksel olarak düzenlenen çalıştayların sonuncusu 9-10-11 Haziran 2023 tarihlerinde Konya’da düzenlendi.

Üniversitemizin akademik ve idari yöneticilerinin oluşturduğu topluluk gruplar halinde 5. Yöneticiler Çalıştayında sorgulanan konular üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Çalıştayın ilk günü Rektör Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve Mütevelli Heyet Başkanımız Yalçın Zaim tarafından gerçekleştirilen “açılış konuşmaları” ile başlayan program, Performans Yönetim Sistemi Mevcut Durum Değerlendirme Sunumları ile devam etti. Değişim Yönetimi Projesi ve Dijital Dönüşüm ve Atılım Üniversitesi Dijitalleşme Sunumları ile ilk gün tamamlandı.

10 Haziran 2023 Cumartesi günü Atılım Üniversitesi İkinci 25 Yıl Senaryoları Etkinliği ve Atılım Üniversitesi İkinci 25 Yıl Senaryoları Paneli gerçekleştirildi. Çalıştay, Mevlâna Müzesi ziyareti ve Özel Sema Gösterisi ile tamamlandı.