Akaum Heyeti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde
01.01.1970

Atılım Üniversitesi Kıbrıs Araştırmaları ve Uygulama Merkezi (AKAUM) heyeti 20 Temmuz Barış şenliklerine katılmak üzere 17-22 Temmuz 2011 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın davetlisi olarak KKTC’ye gidecektir.
         AKAUM heyeti 19 ve 20 Temmuz 2011 tarihinde Lefkoşa ve Karaoğlanoğlu Çıkartma Plajı’nda yapılacak resmi törenlere katılacak olup program çerçevesinde Atlılar, Muratağa ve Sandallar Katliam Müzesi, Barbarlık Müzesi, Mavi Köşk (Müzesi)’ü de ziyaret edecek, ayrıca KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Derviş Eroğlu, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Hasan Bozer, KKTC Başbakanı Sayın İrsen Küçük ve KKTC Dışişleri Bakanı Sayın Hüseyin Özgürgün tarafından da kabul edileceklerdir. KKTC Dışişleri Bakanlığı tarafından 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı etkinliklerinde bulunmak üzere 17-22 Temmuz 2011 tarihinde KKTC’ye davet edilen AKAUM heyeti isim listesi ektedir.
                                                                                                          Doç.Dr. Ulvi Keser
                                                                                                            Merkez Müdürü